«Precētie pret brīvajiem» puisis «palaiž rokas» un ierodas uz randiņu ar skuvekli (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunākajā «Precētie pret brīvajiem» sērijā brīvais puisis Niks iet līdz galam - jaunietis palaida rokas, uzprasījās uz skūpstu un izmantoja kādu viltību, lai atmaskotu, kura meitene ir brīva, bet kura - aizņemta.

Niks (skatuves vārdā Neids) ir 19 gadus vecs Hip Hop mākslinieks, kurš gatavs uz visu, lai meitenes atmaskotu. Viņš katrā randiņā piedāvāts meitenei sevi noskūpstīt, ja piekritīs, tātad brīva, ja nē, tad aizņemta. Nika arsenālā ir vēl kāds ierocis, katrā randiņā izspēlēs pārbaudījumu ar līdzi paņemto skuvekli. Tēlos, ka to atradis meitenes vannasistabā un prasīs skaidrojumu…

Randiņš ar Baibu

Randiņš izvēršas neveikls. Nikam nepatīk Baiba un Baibai nepatīk Niks, abu starpā valda antipātijas. Niks ir samulsis un nezina kā rīkoties un ko darīt, apsver pat iespēju aiziet no randiņa. Pamazām abi sarod viens ar otru un meitene velta Nikam pašsacerētu mīlas vārsmu, kuras kulminācijai jābūt skūpstam. Niks no skūpsta atsakās, jo meitene neesot viņa gaumē, tas pamatīgi sadusmo meitenes puisi…

Randiņš ar Lauru

Randiņā valda romantiska noskaņa un Niks lūdz Lauru uz deju un pamatīgi apčamda viņas pēcpusi. Meitene šādu notikumu attīstību nav gaidījusi un ir manāmi apmulsusi… Dibena čamdīšana vainagojas ar komplimentu – «Tev ir foršs dibens»! Meitenes draugs nav diez ko iepriecināts redzot, ka draudzenes dibens tiek vairākkārtīgi apgramstīts, bet atzīst, ka robežas nav pārkāptas un ir gatavs to pieciest uzvaras vārdā. Niks lūdz Lauru viņu noskūpstīt, bet saņem kurvīti, meitene taisnojas, ka pirmajā randiņā neskūpstās un viltīgi piedāvā otro randiņu. Pēc randiņa Niks saprot, ka nu ir auzas, aizvadīti divi randiņi, bet skaidrības nekādas.

Randiņš ar brīvo Antu

Lai arī randiņš iesākas visai kautrīgi, Tomēr Niks ir neatlaidīgs un šķiet, beidzot iemīlējies! Taču viņu nomoka doma, ka meitene ir pārāk laba un skaista, lai būtu brīva. Anta uzstāj, ka tas ir aplams pieņēmums (ka smukās ir aizņemtas) un cenšas visādi pierādīt savu brīvību. Niks ir nolēmis tikt pie skūpsta, taču visi viņa mēģinājumi ir neveiksmīgi, kas vēl vairāk liek šaubīties par meitenes brīvību. Pēc randiņa Niks ir apmulsis, viņa sirds sit vienā taktī ar Antu, taču veselais saprāts velk uz citu pusi. Pirms fināla randiņa Niks šķiet iemīlējies un apjucis izvēlē.

Lai arī līdz pat pēdējam brīdim nebija skaidrs, kuru meiteni Niks izvēlēsies, viņš tomēr izdarīja pareizo izvēli un izvēlējās brīvo meiteni Antu. Pāris balvā ieguva 800 eiro un plānoja nākamo randiņu - došanos uz kino.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu