Mailija Sairusa paziņo par krasām pārmaiņām savā dzīvē (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

24 gadus vecā popmūzikas dziedātāja Mailija Sairusa (Miley Cyrus) intervijā ar žurnālu «Billboard» atklājusi, ka jau trīs nedēļas ir «skaidrā».

Viņa izteikusies, ka atmest marihuānas smēķēšanu un alkohola lietošanu bijis viegli, jo viņa tiešām vēlējusies to darīt.

«Ja es kaut ko vēlos, tas ir sasodīti viegli. Bet ja kāds man liktu nesmēķēt, es to tik un tā darītu. Bija pienācis laiks,» stāsta Sairusa, solot arī muzikālus jaunumus.

Kā zināms, dziedātāja atkal ir kopā ar 27 gadus veco aktieri Liamu Hemsvortu (Liam Hemsworth), ar kuru iepazinās 2009. gadā filmas «The Last Song» («Pēdējā dziesma») uzņemšanas laikā. Pāris saderinājās 2012. gadā, taču jau pēc gada paziņoja par attiecību izbeigšanu.

Viņa laidusi klajā jaunu dziesmu ar nosaukumu «Malibu», kuru velta savam mīļotajam. Dziesma nosaukta tieši šādi, jo abi pašlaik mitinās Hemsvorta Malibu mājā kopā ar Mailijas mājdzīvniekiem – septiņiem suņiem, divām cūkām un diviem miniatūrajiem zirgiem.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu