Breds Pits atklāj, kā tiek galā ar šķiršanās sāpēm (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

53 gadus vecais aktieris Breds Pits intervijā ar vīriešu žurnālu «GQ» atklājis, ka pēdējie seši mēneši viņam bijuši īpaši smagi. Lai tiktu galā ar sāpēm, kuras izraisījusi šķiršanās no sievas Andželīnas Džolijas (41), viņam nācies veikt nopietnas izmaiņas savā dzīvē.

Viņš ir atmetis dzeršanu un marihuānas smēķēšanu, kā arī apņēmies vairāk iesaistīties bērnu dzīvē.

«Es gribu būt ar viņiem vairāk. Man viņiem tas jāpierāda. Man tas līdz šim nav izdevies. (..) Bērni ir tik delikāti. Viņi «absorbē» visu. Viņus nepieciešams paņemt pie rokas un visu izskaidrot. Viņos vajag klausīties. Kad esmu aizņemts ar darbu, es viņus nedzirdu. Es vēlos laboties,» izteicies Pits.

Pašlaik viņš vienatnē mitinās mājā, kurā uzauga viņa bērni, ziņo CBS. Pirms atgriešanās šajā mājā viņš kādu laiku bija apmeties drauga, kinorežisora Deivida Finčera, mājās Santamonikā.

Intervijas laikā viņš Džolijas vārdu pieminēja tikai vienreiz, aicinot noskatīties viņas jaunāko filmu «First They Killed My Father» («Vispirms viņi nogalināja manu tēvu»).

Jau vēstīts, ka Džolija 2016. gada septembrī paziņoja par šķiršanos no vīra, aktiera Breda Pita, nesamierināmu domstarpību dēļ.

Abi audzina kopumā sešus bērnus, no kuriem četri ir adoptēti.

Pāris uzsāka romānu pēc dalības 2005. gada filmā «Mr. & Mrs. Smith» («Smita kungs un kundze»), bet salaulājās vien 2014. gada augustā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu