Agnese Rakovska iepatikusies «Eirovīzijas» uzvarētājai Končitai Vurstai (50)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/ Scanpix

Latvijas «Eirovīzijas» pārstāvju «Triana Park» soliste Agnese Rakovska Anglijā iepazinusies ar 2014. gada starptautiskā dziesmu konkursa uzvarētāju, transpersonu Končitu Vurstu.

Pirms «Eirovīzijas» Latvijas pārstāvji veltījuši daudz laika tam, lai viesotos citās valstīs un iepazīstinātu cilvēkus ar savu dziesmu, apmeklējot, piemēram, Madridi, Telavivu un Jeruzalemi. Viesošanās laikā Londonā Agnese preses konferencē izdevies satikt Vurstu.

«Satiku viņu aizkulisēs Londonā. Ieraudzīju Končitu un pajautāju, - vai varu kopā ar viņu nobildēties. Viņš piekrita un vēlāk savam asistentam teica, lai nofotografē mūs arī viņa privātajam arhīvam. Laikam attaisnoju viņa cerības,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstījusi dziedātāja.

Tapat viņa izdevumam atklājusi, ka apbrīno Vurstas uzstāšanos «Eirovīzijā»: «Viņa parādīšanās uz Eirovīzijas skatuves, manuprāt, bija ļoti ikoniska. Mūsu vidū ir aizvien vairāk cilvēku, kuriem mūsdienās aktuāls jautājums par to, kā viņi jūtas sabiedrībā un cik ļoti tā spēj viņus akceptēt. Končita iznāca uz skatuves kā milzīga manifestācija -jā, mēs šeit esam.»

Kā zināms, otrdien, 9. maijā, plkst. 22:00 LTV1 ēterā tiešraidē no Kijevas varēs vērot starptautiskā «Eirovīzijas» dziesmu konkursa pirmo pusfinālu, kurā Latvijas pārstāvji uzstāsies ar pēdējo jeb 18. kārtas numuru.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu