Studentes pelna naudu, pārdodot savas lietotās apakšbikses (47)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Scanpix

Nesenā aptaujā, ko veikusi Apvienotās Karalistes Nacionālā studentu apvienība, noskaidrots, ka 67% studenšu, kuras darbojas seksa industrijā (sākot ar izģērbšanos vebkameru priekšā līdz pat prostitūcijai), lai segtu ikdienas maksājumus par ēdienu un mājokļa īri, pārdod internetā savu lietoto apakšveļu.

21 gadu vecā Steisija no Londonas savu apakšveļa internetā sāka pārdot pirms sešiem mēnešiem, jo bija nepieciešama papildu nauda, kamēr viņa studē, raksta Lielbritānijas medijs «The Independent». Pa šo laiku viņai ir izveidojies aptuveni piecu cilvēku liels regulāro klientu loks, taču regulāri uzrodas arīdzan kāds jauns.

Steisija nedēļā pārdod apmēram piecus apakšbikšu pārus, kuru cena svārstās no aptuveni 20 līdz 60 eiro atkarībā no klienta vēlmēm. Lielākā summa, ko viņa ir saņēmusi, ir 75 eiro. Klientu loks ir plašs – sākot ar astoņpadsmitgadīgiem vīriešiem un beidzot ar trīsdesmit gadus vecām vientuļām sievietēm.

«Es saņemu ļoti specifiskus pasūtījumus. Klienti vēlas, lai es viņiem paredzētajā apakšveļā nodarbojos ar sportu, masturbēju un pat urinēju. Visizplatītākā vēlme ir masturbēšana. Daudzi no viņiem vēlas arī fotogrāfisku pierādījumu. To gan es nodrošinu visiem klientiem,» atklāj Steisija.

«Es gan neesmu mierā ar ekskrementu pasūtījumiem, kurus saņemu bieži. Šā iemesla dēļ man vairāki klienti ir jānoraida.»

Steisija saka, ka dažus no klientiem ir arī iepazinusi. Tomēr viņas interesēs ir šīs attiecības paturēt vienīgi «profesionālā līmenī». «Es neteiktu, ka esam draugi, bet reizi pa reizei mēdzam aprunāties. Īsumā – kā mums iet, ko darām, bet neko pārāk personīgu.»

Steisija par savu nodarbošanos pārāk nekaunas, tomēr piebilst, ka aizspriedumi par strādāšanu seksa industrijā likuši viņai savu nodarbošanos tomēr paturēt noslēpumā.

«Neviens nezina, ka pārdodu apakšveļu. Un tas ir ne jau tāpēc, ka es kaunētos. Baidos, ka viens cilvēks pateiks nākamajam, savukārt viņš – nākamajam. Un, ja šī informācija nokļūtu atklātībā, tas nudien varētu nākotnē ietekmēt manu karjeru.»

Taču arī pēc studiju beigšanas viņa neredz iemeslu neturpināt šo piepelnīšanos – ar nosacījumu, ka var saglabāt anonimitāti.

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu