Šarmantās vecmāmiņu konkursa dalībnieces atklāj: sirdī mēs vienmēr jūtamies jaunas

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sanita Paula

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās viens no  konkursa “Vecmāmiņa 2018” atlases posmiem. Konkursa dalībnieces – enerģiskas, šarmantas un sirsnīgas dāmas – visu dienu pavadīja Jelgavā, kur turpināja pierādīt sev, cita citai un žūrijas pārstāvjiem, kurai jākļūst par labāko un jāsaņem labākās vecmāmiņas tituls konkursa finālā, kas notiks 1.decembrī.

Konkursa patronese un organizatore Elita Drāke stāsta, ka vecmāmiņas piedalās konkursā, lai dalītos ar savu sirdsgudrību, talantiem un šarmu un varbūt kļūtu par gada Vecmāmiņu, tā stiprinot un iedvesmojot tuvos un mīļos.

Vecmāmiņa 2018
Vecmāmiņa 2018 Foto: Sanita Paula

Jelgavā konkursantes, sadevušās rokās, piedalījās īpašā rituālā - “Laika Rata 100” aplī, turpat notika arī tērpu paraugdemonstrējumi un fotosesija. Vēlāk vecmāmiņas devās pastaigā pa pilsētu un izbraucienā ar kuģīti pa Lielupi, pavadot laiku patīkamās un jautrās sarunās, dejās un dziesmās.

Vecmāmiņas 2018
Vecmāmiņas 2018 Foto: Sanita Paula
Vecmāmiņa 2018
Vecmāmiņa 2018 Foto: Sanita Paula
Vecmāmiņa 2018
Vecmāmiņa 2018 Foto: Sanita Paula

Pašas dalībnieces uzsver, ka sirdī viņas vienmēr jūtoties jaunas, un nav svarīgi, cik viņām patiesībā gadu.

Vairāk bilžu apskati galerijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu