Video: Normunds Rutulis izliekas, ka ir neredzīgs (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

10. maijā pie klausītājiem un skatītājiem nonākusi viena no Normunda Rutuļa jaunā albuma pozitīvākajām dziesmām «Laimīgs», portālu «Apollo» informē «Mikrofona ieraksti».

Dziesmas videoklipā, kuru veidojis producents DJ Uppfade (Jānis Jēkabsons), Normunds pirmo reizi dzīvē iejuties neredzīga cilvēka lomā, par savu pavadoni izvēloties dziedātājas Rūtas Dūdumas un albuma dziesmu aranžētāja Jāņa Ķirša suni.

Par pašu dziesmu un dziesmas video tapšanas procesu Normunds stāsta: «Dziesmas autors Ingus šajā dziesmā iekodējis vienkāršas, bet katram tik nozīmīgas lietas  –  tu neesi viens, tu esi laimīgs! Šajā steidzīgajā laikmetā mēs bieži neredzam, cik laimīgi patiesībā esam. Un šo dziesmas vēstījumu ļoti labi uztvēra klipa režisors, scenārists, operators un montāžists Dj Uppfade. Viņš noklausoties dziesmu «Laimīgs» piedāvāja stāstu par neredzīgu cilvēku, kuru laimīgāku dara viņa pavadonis – suns. Kad Jānis jautāja, kur ņemsim suni klipam, man bija tikai viens variants – Rūtas un Jāņa labradora šķirnes kucīti Pinō.  Viņa allaž ir priecīga satiekoties un teicami nospēlēja savu lomu. Gāja grūti, jo filmējam 12 stundas. Pinō neiebilda nevienā brīdi. Īsta kino zvaigzne! Rezultātā ir tapis mīļš klips par mūsu galveno vērtību – laimi. Draugi! Biežāk apskatīsimies sev apkārt, iemācīsimies līdz galam novērtēt, ko mums devis Visaugstākais un izbaudīsim laimi!»

Jaunajā albumā «Vēl viens laimīgs rīts» būs iekļautas 12 pilnīgi jaunas dziesmu autora Ingus Feldmaņa dziesmas, ar paša un dažādu dzejnieku vārdiem. Albumu producējis pats Normunds sadarbībā ar dziesmu aranžētāju Jāni Ķirsi.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu