43 gadus vecā modele Keita Mosa krietni «sašļukusi» (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu deviņdesmito gadu tā dēvētā «heroīna šika» pārstāve, 43 gadus vecā modele Keita Mosa, vēl aizvien ir viena no vislabāk apmaksātajām supermodelēm pasaulē. Tiesa, arī Mosu, kura pagātnē daudz grēkojusi ar uzdzīvi un tāpēc iemantojusi «sliktās meitenes» slavu, pamazām sāk nospiest gadu nasta.

Paparaci izdevies nofotografēt Mosu izejam no kāda restorāna Londonā, un viņas sejā šajos attēlos nolasāms nogurums.

Mosa «attaisnojusi» sabiedrībā valdošo stereotipu, ka darbs modes industrijā iet roku rokā ar narkotikām, alkoholu un bohēmisku dzīvesveidu. Diemžēl ik pa laikam paparaci izdodas pieķert slaveno modeli pēc vētrainas uzdzīves, un šie kadri reti ir glaimojoši modes pasaules ikonai.

Atgādinām, ka Keita Mosa dzimusi 1974. gadā. Viņu 14 gadu vecumā Ņujorkas lidostā pamanīja modeļu aģentūras «Storm» dibinātāja Sāra Dūkasa. Un tā sākās viņas karjera. «Gucci», «Dolce &Gabbana», «YSL», «Louis Vuiton», «Calvin Klein», «Just Cavalli» - šie pasaules klases zīmoli allaž asociējas ar Keitu Mosu.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu