Lāsma Kugrēna: Valdība neciena daudzbērnu ģimenes (131)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Lāsma Kugrēna, kura pašmāju seriālā «UgunsGrēks» iejūtas Sibillas lomā, ir skumju pilna, gaidot Mātes dienu.

Lai arī Kugrēna allaž tiek mīļi sveikta Mātes dienā, viņa to dēvē par sēru dienu, jo piedzīvojusi grūtus laikus, audzinot trīs bērnus.

«Mēs bijām daudzbērnu ģimene. Kad mainījās naudas, sapratu, ka neko vairs kā aktrise nepelnu. Bija brīži, kad nebija ko ēst. Domāju, ka valdība nenovērtē un neciena ģimenes, kurām ir vairāki bērni,» savās pārdomās ar izdevumu «Kas Jauns» dalījusies aktrise.

Pēc Kugrēnas domām, valstij ir jānodrošina, lai jebkurā profesijā strādājošie saņemtu tik daudz, lai spētu nodrošināt bērniem visu nepieciešamo. Tāpat viņa pārdzīvo par tiem, kas strādā vairākos darbos – tas, pēc Kugrēnas domām, nav normāli.

Kugrēna ir pateicīga saviem bērniem un mazbērniem, ka tie viņu atceras, tomēr valstiskā līmenī viņai ir «ļoti skumji».

Kugrēnas laulībā ar Latvijas Nacionālā teātra aktieri Jāni Reini, kurš devās aizsaulē pagājušā gada augustā, pasaulē nākuši divi dēli – Jēkabs un Edvards. Reinim no iepriekšējās laulības ar aktrisi Ilzi Rudolfu ir meita Ieva.

Komentāri (131)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu