WD40 izlaidis produktu sēriju profesionāļiem (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Slavenā amerikāņu zīmola Specialist sērija paredzēta specifiskiem darba uzdevumiem.

Ikviens autobraucējs un ne tikai autobraucējs kaut reizi mūžā ir ja ne turējis rokā, tad vismaz veikala plauktā manījis patentētā skrūvju atbrīvotājā un eļļotāja WD40 pudeli. Tās tradicionālais zili dzeltenais noformējums ir aizstāvēts ar autortiesībām, un momentā atpazīstams starp tūkstošiem citu autoķīmijas un saimniecības preču izstrādājumu.

Turpmāk automehāniķiem un individuālajiem meistariem nāksies pierast pie cita veida WD 40. Specialist jeb profesionālā sērija izveidota specifisku uzdevumu veikšanai, kur oriģinālā WD40 sastāvs var izrādīties ne tik piemērots. WD40 oficiālais izplatītājs Getz Nordic patlaban uzsācis četru Specialist sērijas WD40 tirdzniecību.

Specialist Fast Drying Contact Cleaner ir ātri žūstošs elektroiekārtu kontaktu un tamlīdzīgu savienojumu tīrītājs. Tas neatstāj nosēdumus un nevada elektrību. Fast Release Penetrant savukārt ir oriģinālā WD40 pastiprināta versija īpaši ierūsējuši, iesērējušu un citādi bojātu mehānismu un savienojumu tīrīšanai un atbrīvošanai. WD40 High Performance Lithium Grease ir ražotāja solis blīvo smērvielu ražošanas virzienā. Kurš gan nepazīst ilgnoturīgās litija smērvielas lodīšu gultņu, eņģu u. tml. eļļošanai? Lithium Grease ir šīs smērvielas aerosola forma. Visbeidzot, High Performance Silicone Lubricant paredzēts dažādu sadzīves un industriālo savienojumu pasargāšanai no ieķeršanās, iesēšanās un salipšanas.

WD 40 Specialist sērijas līdzekļi pildīti parocīgās 400 ml aerosola pudelē ar nolokāmu salmiņu ķīmijas ievadīšanai tikai apstrādājamajā mezglā, nenotraipot apkārtējās virsmas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu