Latvietes mīklainā nāve Īrijā: kad ieradušies mediķi, sieviete vēl bijusi dzīva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "Facebook"

Īrijā dzīvību zaudējusī latviete, ierodoties mediķiem, vēl bijusi dzīva, vēsta portāls «Baltic-Ireland.ie», atsaucoties uz «Independent.ie»

Jau ziņots, ka Kilkeni grāfistē, Īrijas dienvidaustrumos, svētdien aizdomīgos apstākļos dzīvību zaudējusi 29 gadus veca latviete Rita Apine.

Apine tika atrasta savā dzīvesvietā ar smagām galvas traumām ziņo Independent.ie.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādei notikuma vietā izdevās 29 gadus veco sievieti atdzīvināt, viņa tika nogādāta slimnīcā, tomēr vēlāk tur mirusi.

Kad neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde pēc izsaukuma ieradusies dzīvoklī, sieviete ar nopietniem ievainojumiem tika atrasta kāpņu pakājē.

Sākotnēji likumsargi uzskatīja, ka viņa no kāpnēm nokritusi nejauši, bet vēlāk radušās aizdomas un uzsākta izmeklēšana saistībā ar iespēju, ka Apine no kāpnēm nogrūsta.

Svētdien policija saistībā ar aizdomām par slepkavību arestējusi un iztaujājusi vīrieti, kurš bijis labi pazīstams ar upuri.

Apine kopā ar savu meitiņu un partneri uz dzīvokli Kilkeni grāfistes ciemā pārcēlusies apmēram pirms gada, bet kopumā Īrijā dzīvoja jau vairākus gadus. Nelielā ciemata vietējie iedzīvotāji viņu raksturojuši kā jauku sievieti un rūpīgu māti, kas bieži tika redzēta pastaigājamies ar meitu.

Notikuma vietā strādā izmeklētāji un šodien tiks veikta upura pēcnāves ekspertīze, lai noteiktu sievietes nāves iemeslu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu