Bijušais Ukrainas prezidents gatavs personīgi nopratināt Porošenko (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais Ukrainas prezidents Viktors Janukovičs ir gatavs «personīgi nopratināt» Ukrainas prezidentu Petro Porošenko, bijušo premjeru Arsēniju Jaceņuku, Drošības dienesta sekretāru Aleksandru Turčinovu. Janukovičs jau esot sagatavojis jautājumus, vēsta Krievijas medijs «RBK». 

Janukovičs paziņojis, ka viņš vēlas personīgi uzdot jautājumus Porošenko, Jaceņukam un Turčinovam, turklāt, viņš ir gatavs to izdarīt videokonferences laikā ar Kijevas tiesu, kurā Turčinovs tiek apsūdzēts par valsts nodevību.

«Pašlaik gaidu izsaukumu no Rostovas tiesas, lai videokonferences režīmā varētu piedalīties tiesas procesā. Tā jau tas bija 2016. gada novembrī. Tagad, tiesas procesā es varēšu personīgi nopratināt Porošenko, Turčinovu, Jaceņuku, Lucenko, Parubiju un citus valsts apvērsuma organizatorus. Jautājumi jau ir sagatavoti,» teica Janukovičs.

2017. gada 4. maijā Obolonskas rajona tiesa Kijevā atļāva nopratināt Janukoviču ar video konferences palīdzību, taču nopratināšana tika pārcelta uz 18. maiju.

Ukrainas varasiestādes apsūdz Janukoviču valsts nodevībā un līdzdalībā «Krievijas agresīvajās darbībās, kas paredz karu un Ukrainas robežu pārvilkšanu».

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu