Ugunsgrēkā Rīgas centrā cietusi arī Liene Šomase (129)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/somaseliene

30 gadus vecā pašmāju dziedātāja Liene Šomase sociālajā tīklā «Facebook» dalījusies ar nepatīkamu pārsteigumu – tieši pie viņas studijas Lāčplēša ielā aizdegusies divstāvu koka ēka.

Nodarbības laikā viņa pēkšņi sajutusi stipru deguma smaku un ievērojusi, ka pie viņas logiem ceļas ievērojami dūmu mutuļi.

Dziedātāja informēja, ka tajā bieži vien uzturējusies aizdomīga kompānija.

«Paldies no sirds visiem šīs dienas puišiem, kuri operatīvi veica savu darbu Lāčplēša ielā. Ja esi blakus un ar pilnu studiju bērniem, ir savas emocijas un satraukums. Bērniem viss ir labi. Studijā dūmi, bet to visu var izvēdināt. Paldies vēlreiz,» raksta Šomase, piebilstot, ka ugunsgrēka dēļ nācies atcelt atlikušās dienas nodarbības.

Kā jau ziņots, izsaukums uz Lāčplēša ielu saņemts ap plkst. 14.19. Virs degošās ēkas cēlušies biezi dūmu vāli, kas ietinuši arī apkārtējos kvartālus, bet caur ēkas jumtu spraukušās ārā liesmas.

Ugunsgrēku izdevās lokalizēt ap četriem pēcpusdienā - kopējā degšanas platība bija 375 kvadrātmetri.

Kā novēroja aģentūra LETA, degošā māja jau vairākus gadus nav apdzīvota, taču vēl nesen vienā tās daļā mitinājās pagalmā iekārtotās autostāvvietas sargi.

Komentāri (129)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu