Ministrs Augulis atklāj detaļas par šķiršanos no sievas (111)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Satiksmes ministrs Uldis Augulis (45) atklāti pastāstījis, kas norisinājies viņa dzīvē, kad nolēmis aiziet no savas pirmās sievas.

Viņa otrā laulība «izaugusi» no dienesta romāna ar Labklājības ministrijas grāmatvedi Tatjanu – abi tikušies vairāk nekā gadu, līdz Augulis pieņēmis lēmumu šķirties no sievas un viņa bērnu mātes.

«Es gan apzinājos, ka tas, kā rīkojos, labi nav, bet darīju. Nav jau tik vienkārši uzreiz pārtraukt, kā ar nazi nogriezt attiecības, kurās ir kopīgi bērni. Ir jāsaprot, kā tālāk dzīvē būs.

Pieļauju, ka tai neskaidrajā posmā tagadējai sievai varbūt bija kāds uztraukums, kas un kā būs, taču viņa to neizrādīja. Šķiršanās bija tikai un vienīgi mans lēmums. Kad tas tika pieņemts, bija skaidrs, ka arī jaunās attiecības juridiski jāsakārto. (..)

Es arī uzskatīju: ja reiz man ir jaunas attiecības, man arī jāparūpējas, lai bijusī sieva un bērni būtu nodrošināti, lai neviens materiāli neciestu,» žurnālam «Ieva» stāstīja ministrs.

Tāpat viņš izdevumam atklāja, kam jābūt veiksmīgas kopdzīves pamatā: «Man jau vispār šķiet, ka kopdzīvē vissvarīgākais ir ļaut otram cilvēkam dzīvot, nekāpt uz nerva. Tad ne gadiem, ne kam citam nav nozīmes. (..) Bet, ja esmu par kaut ko izdomājis, kā ir jābūt, tad tā arī ir jābūt. Tas sievietei jāpieņem.»

Komentāri (111)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu