Latvijas populārākā Inese svin vārda dienu (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Ceturtdien, 18. maijā, vārda dienu svin Ineši, Ēriki un Ineses. Par vienu no populārākajām Inesēm Latvijā pēdējos gados ir kļuvusi Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte.

Inese ar savu dziesmu sacerēšanas un dziedāšanas talantu iepazīstināja skatītājus 2008. gadā, piedaloties šovā «Latvijas Zelta talanti», kur uzstājās kopā ar bijušo vīru un pāra četru bērnu tēvu Ēriku, kuram laimīgas sakritības dēļ vārda diena ir tajā pašā datumā.

Kombuļu Inese kopš tā laika piedzīvojusi savu slavas stundu – uzstājusies neskaitāmos koncertos, paspējusi izšķirties no vīra, sadraudzēties ar dažādu tautību vīriešiem un atkal izšķirties.

Šobrīd Inese ir no attiecībām brīva sieviete, tāpēc ar lielāku sparu var pievērsties savai sirdslietai, kas viņu padarījusi par visas Latvijas mīluli, proti – dziesmu sacerēšanai un izpildīšanai.

Inese regulāri savos sociālajos tīklos raksta arī pašsacerētu dzeju, publicē foto un video, un regulāri atbild uz fanu lūgumiem apsveikt kādu svētkos.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu