Kimas Kardašjanas asistente atklāj patiesību par dīvas dzīvi (18)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kimas Kardašjanas personīgā asistente Stefānija Šeparda, kura ar viņu kopā pavadījusi jau četrus gadus, intervijā lauzusi mītu par Kimu kā iedomīgu un augstprātīgu personu - Kardašjana esot viens no jaukākajiem, mīļākajiem cilvēkiem, kuru viņa pazīst.

Kima nav bijusi kaprīza pat grūtniecību laikā, un vienmēr par paveikto darbu pateikusi paldies, turklāt asistenti nereti lutina ar dāvanām. Ēdot mājās, Kima vienmēr piedāvājusi sev pievienoties.

Asistente kārto visas Kimas lietas, piemēram, pērk labdarības pasākumu biļetes, organizē atpūtas braucienus visai ģimenei, rezervē galdiņus restorānos un ved apģērbu uz ķīmisko tīrītavu.

Šeparda atklāj, ka reizēm viņaiarī jāfilmē ģimenes realitātes šovs, jo nereti interesantākās lietas notiek mirkļos, kad operatori neatrodas kopā ar ģimeni.

Stefānija noliedz baumas par Kimas un Kanje nesaskaņām, bet uzsver, ka pāra attiecībās viss ir kārtībā un viņi ir laimīgi.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu