Samanta Tīna stājas pretī Šmēdiņam un Samoilovam (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Samanta Tīna kopā ar savu amata brāli Justu Sirmo un diriģentu Intu Teterovski «LIDO» volejbola pludmalē atklāja vasaras sezonu, komandas kapteiņu lomā izmēģinot savus spēkus pludmales volejbolā kopā ar pasaules elites volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.

Samantai šis bija iespaidiem bagāts piedzīvojums – gan dzīvē satikt izcilos spēlētājus, gan pēc 12 gadu pārtraukuma nostāties volejbola laukumā.

«Vienmēr esmu cienījusi cilvēkus, kuri ir profesionāļi savā jomā. Tas bija lieliski – uzspēlēt vienā pludmalē ar Jāni un Sašu. Volejbolu pēdējo reizi spēlēju skolas laikā. Taču šo puišu klātbūtne deva tādu enerģiju un iedvesmu, ka servējot tiešām trāpīju bumbu pāri tīklam.

Protams, man palīdzēja arī foršās komandas biedrenes – volejbolistes Agnese Caica un Alise Lece. Pēc šī piedzīvojuma esmu pārliecināta, ka šogad pie vasaras aktivitātēm pieskaitīšu arī bīču,» stāsta Samanta Tīna.

Volejbola pludmales kopējā platība ir gandrīz 900 kvadrātmetri un tā ir izveidota, izmantojot 300 kubikmetrus smilšu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu