Dubultkāzas «Ugunsgrēkā»: Aplūko Zentas un Danas greznās kāzu kleitas! (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Piektdien, 19. maijā, TV ekrāna skatītāji varēja vērot latviešu iemīļotā seriāla «Ugunsgrēks» pēdējo sēriju, kas tika aizvadīta ar dubultkāzām! Sērijas izskaņā baltā kleitā pie altāra devās ne tikai Dana, bet arī skatītāju iemīļotā Zenta.

«Ugunsgrēka» pēdējās sērijas izskaņā precējās divi pāri - Zenta un Indulis (personāžus atveidoja aktieri Regīna Devīte un Jānis Jarāns), kā arī Dana un Gatis (Līga Zeļģe un Mārtiņš Brūveris). Abas līgavas precējās sniegbaltās kleitās.

Lai arī Dana jāvārdu Gatim sacīja greznā vintage stila kāzu kleitā, ko radījusi latviešu dizainere Katya Katya Shehurina, arī Zenta klasiska stila kāzu kleitā, kā arī ar ziedu vainagu galvā izskatījās ne mazāk skaista.

Jau ziņots, ka pašmāju seriāls «Ugunsgrēks» piedzīvoja noslēdzošo sēriju. Kopumā aizvadītas 17 seriāla sezonas un vairāk nekā 1200 sērijas. «Ugunsgrēkā» filmējušies apmēram 200 latviešu aktieru.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu