Foto: Pamela Andersone pārsteidz ar dīvaino izskatu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash/Vida Press

Slavenā kanādiešu aktrise un modele Pamela Andersone Kannu kinofestivāla laikā visus pārsteigusi ar neierastu izskatu.

Andersone sarkanā paklāja pasākumu apmeklēja tumšā kleitā ar iespaidīgu izgriezumu, bet viņas blondās matu cirtas bija ieveidotas ar želeju.

Tāpat aktrise izvairījusies no pārāk lielas kosmētikas kārtas uzklāšanas, kas licis viņai izskatīties pavisam savādi.

Jau ziņots, ka Kannu kinofestivāls šogad notiek jau 70. reizi. Jubilejas festivāla ietvaros 11 dienu laikā no 17. līdz 28. maijam tiks izrādītas 49 filmas no 29 valstīm. 19 no šīm filmām sacentīsies par festivāla galveno balvu - «Zelta palmas zaru».

Festivāla oficiālajā programmā iekļautas arī divas Latvijā uzņemtas un valsts līdzfinansētas filmas - Sergeja Lozņicas spēlfilma «Lēnprātīgā» («A Gentle Creature») un slovāku režisora Georga Kristofa pilnmetrāžas debija «Out». Abas filmas tapušas, piedaloties studijas «Film Angels Productions» komandai un piesaistītajam līdzfinansējumam.

Latvijai ir saistība ar vēl vienu Kannu oficiālā konkursa lenti - režisora Andreja Zvjaginceva spēlfilmu «Ņeļubovj» («Loveless»), kurā tēlo Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu