Liene Šomase iziet sabiedrībā ar jauno pielūdzēju (72)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

19. maijā «Drifta halles» 2017. gada vasaras sezonas atklāšanas pasākumā dziedātāja Liene Šomase ieradās kopā ar mīļoto vīrieti Gintu Gulbi, beidzot apmeklējot kādu publisku pasākumu kopā.

Pārītis pavadīja laiku draugu ielenkumā un vēlāk baudīja dziedātāja Ainara Virgas koncertu gan dejojot, gan vienkārši apskaujot viens otru. Liene neslēpa, ka nav spējusi atturēties no ierašanās uzzinot, ka vakara gaitā uzstāsies tieši Virga.

Kā jau ziņots, Šomase izdevumam «Kas Jauns» stāstījusi, ka nevēlas atklāt, kā satikusi jauno mīlestību, jo vairākkārt, pārāk daudz runājot par privātām lietām, apdedzinājusies.

«Bija gadi, kad varbūt īsti nesapratu, kas ir attiecības. Tad pa labi, pa kreisi stāstīju par tām. Kad patiešām apzinos un novērtēju, kas ir attiecības un mīļotais vīrietis, gribas to ļoti sargāt,» izdevumam pastāstījusi Liene.

Dziedātājai līdz šim privātajā dzīvē nav veicies pārāk spoži - attiecības nav izdevušās nedz ar meitas Gabrielas tēvu Mārtiņu Samuli, nedz arī ar hokejistu Bruno Holstu un mākslinieku Guntaru Ošenieku jeb Gosh.

Arī randiņu periods ar uzņēmēju Alvi Sāru, sportistu Tāli Bangu un aktrises Agneses Zeltiņas bijušo vīrieti Rūdolfu Brēmani beidzās, īsti vēl nesācies.

Nu jaunā dziedātāja sapratusi, kāda laime, kad līdzās mīļotais vīrietis, un nevēlas par to visu stāstīt – šīs attiecības viņa vēlas pasargāt.

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu