Uzzini, kādas dāvanas saņēmusi «Miss Europa 2017» uzvarējusī latviete! (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Diāna Kubasova, kura Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā uzvarēja konkursā «Miss Europa 2017», saņēmusi vairākas dārgas dāvanas.

2016. gada uzvarētāja Diāna Starkova no Francijas Diānai Kubasovai galvā lika kroni, kas gatavots no 130 gramiem baltā zelta, bet izrotāts ar 678 briljantiem. Tā vērtība - apmēram 350 tūkstoši eiro. «Diemžēl dārgo kroni man līdzi uz Latviju nedeva. Tas paliek pie organizatoriem seifā. Man tas tiek iedots tikai īpašos pasākumos, bet par to es priecājos, jo negribētos uzņemties tādu atbildību. Līdzi vešanai kā piemiņa no konkursa man tika uzdāvināts otrs kronis - no sudraba un ar kristāliņiem,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstīja Kubasova.

Kronim līdzi nāca arī pieskaņotas rotas no «Chopard», apavi no «Christian Louboutin, vakarkleita no «Elie Saab» un kosmētika.

Tāpat viņa saņēmusi, piemēram, modeles kontraktu, vairākus ceļojumus, iespējas apmeklēt Eiropas lielākās modesskates un svarīgākos kino pasaules notikumus. Pēc Kannu kinofestivāla apmeklēšanas modele plāno uz brīdi atgriezties Latvijā, lai nosvinētu savu sasniegumu ar draugiem un radiem.

«Apmeklējums gan diemžēl būs īss, jo pēc tam jādodas oficiālajā vizītē uz Parīzi. Turpmāko vasaras programmu īsti vēl nezinu, taču centīšos pēc iespējas vairāk laika pavadīt Latvijā. Zinu, ka rudens būs saspringts un gaidāmi vairāki tāli braucieni, jo septembrī esmu ielūgta piedalīties Ņujorkas modes nedēļā, pēc tam došos uz Losandželosu, kur plānotas tikšanās ar filmu aģentiem,» izdevumam atklāja modele.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu