Melānija Trampa nofilmēta mulsinošā situācijā (65)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pasauli pārsteigusi ASV prezidenta Donalda Trampa (70) sievas Melānijas Trampas (47) attieksme pret vīru oficiālās vizītes laikā Izraēlā.

Video redzams, ka abi vairāku cilvēku pavadībā iet pa sarkano paklāju. Melānija iet nopakaļus Trampam, un, kad viņš neskatoties pastiepj savu roku, viņa to krasi atgrūž.

Kā zināms, šī nav pirmā reize, kad Trampa ar savu ķermeņa valodu izrāda nepatiku pret vīru. Jau kopš inaugurācijas ceremonijas abu saskaņu aktīvi komentējuši ķermeņa valodas eksperti.

Sūzena Konstantīna (Susan Constantine), kura trenējusi ASV valdības departamentu un augstas klases advokātus, uzskata, ka Melānija Trampa savam vīram ir «objekts»: «Viņu attiecībās es neredzu nekādas siltuma, mīlestības vai līdzcietības pazīmes.»

Savukārt ķermeņa valodas eksperte Patija Vuda (Patti Wood) stāsta, ka ASV pirmā pāra dejas maniere liecinājusi par «nestabilām attiecībām». Prezidents pret viņu pielieto «seksuālu spēku», velkot sievu sev klāt iegurņa zonā, bet Melānija dejas laikā no vīra centusies attālināties, tādējādi apliecinot, ka nevēlas «savienoties ar viņu kā ar partneri». 

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu