Luijs Fonteins atklāj, kādēļ viņam nācies atlaist visus darbiniekus Latvijā (80)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto/LETA

Liepājā dzīvojošais dāņu uzņēmējs, mūziķis Stīns Lorenss jeb Luijs Fonteins, atklājis, kādēļ pērn nācies atlaist visus savus darbiniekus Latvijā.

Viņam 2016. gadā sanācis daudz ceļot, un, katru reizi, kad viņš atgriezies, kaut kas bija pazudis: «Tas notika katru reizi, kad izbraucu no valsts, un tas nebija tikai šeit, arī Jelgavā un Daugavpilī. Nozagts bija gandrīz viss. Tāpēc tika atlaists viss personāls, kas tobrīd strādāja, nepalika neviens no iepriekšējiem darbiniekiem.

Nebija jēgas norādīt uz kādu atsevišķi, jo vainīgi pie šīs situācijas bija visi, visi ēda un dzēra par brīvu. Uzskatu, ka tā ir necieņas izrādīšana man. (..) Kad ceļo tik daudz, kā es, nav iespējams visu laiku sekot līdzi 160 – 180 darbiniekiem,» portālam «ir Liepāja» pastāstījis Fonteins.

Tas viņu pamudinājis šķirties no viesnīcas «Fontaine Royal Hotel». Kā zināms, tā pārdošanā nonākusi aizvadītā gada septembrī – tolaik to piedāvāts iegadāties par diviem miljoniem. Uzņēmējs paziņojis, ka viesnīca ir pārdota vienam no «vietējiem», taču neatklāja sīkākas darījuma detaļas.

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu