89 gadu vecumā miris Džeimsa Bonda lomas atveidotājs Rodžers Mūrs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šveicē 89 gadu vecumā miris aktieris sers Rodžers Mūrs (Roger Moore), ziņo viņa ģimenes locekļi. Mūrs aizsaulē aizgājis otrdien, 23. maijā, - ģimene informē, ka nāves iemesls bijusi saslimšana ar vēzi.

«Mēs zinām, ka mūsu mīlestība un lepnums pret viņu vairākkārt atbalsosies visā pasaulē, jo neskaitāmi cilvēki pazīst viņa kino lomas, darbu televīzijas šovos un sadarbību ar «UNICEF», ko viņš uzskatīja par savu lielāko sasniegumu,» oficiālā paziņojumā pēc Mūra nāves paudusi ģimene.

Aktieris pasaulē vislabāk pazīstams ar lomu britu slepenā aģenta Džeimsa Bonda lomu, kurā viņš iejuties kopumā 12 gadus, piedaloties septiņās filmā - «Live and Let Die» (1973), «The Man With The Golden Gun» (1974), «The Spy Who Loved Me» (1977), «Moonraker» (1979), «For Your Eyes Only» (1981), «Octopussy» (1983) un «A View To A Kill» (1985).

Ģimenes locekļi paziņojuši, ka Mūrs vēlējies, lai tiktu apglabāt privātā ceremonijā kapsētā Monako.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu