Reiniks aplaupīts video filmēšanas laikā Francijā (107)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Tikko kā iznācis mūziķa Laura Reinika videoklips dziesmai «Es domāšu par tevi». Dziedātājs dalījies atmiņās par piedzīvotajām nervus kutinošajām situācijām, tai skaitā - aplaupīšanu.

video filmēšana.

Reiniks atminas, ka bijis gatavs riskēt un pakļaut sevi briesmām, lai notvertu labākos kadrus.

Viņš un dejotāja Līga Kavace bija gatavi dejot basām kājām uz akmeņiem, kā arī notvert labākos brīžus, esot uz klints mēles. Viņi pat nokļuvuši bizonu ganību teritorijā, no kurienes viņus patriekuši vietējie sargi. 

Viss iepriekšminētais nelīdzinās tām sajūtām, kas pārņēma dziedātāja komandu Marseļā, – viņu īrētā automašīna tikusi aplaupīta.

«Marseļā auto nolikām stāvvietā netālu no galvenās promenādes un devāmies papusdienot. Kad atgriezāmies, sapratām, ka neesam kārtīgi aizvēruši automašīnas lūku. Drīz vien atklājās, ka divām dāmām pazudušas somiņas, nozagts mans fotoaparāts, operatoriem nolaupītas visas videokameru baterijas, bet grimētajai - piederumu soma,» izdevumam «Privātā Dzīve» atklājis dziedātājs.

Lai arī šī incidenta dēļ Reinika un radošās komandas diena bija sabojāta, viņi neļāvās panikai, bet atrada vietu, kur iegādāties jaunas baterijas un turpināt videoklipa filmēšanu. 

Tiesa gan, dziedātājs varēja arī nokavēt lidmašīnas reisu atpakaļceļā.

«Tā aizrāvāmies, ka attapāmies tikai brīdī, kad līdz lidojumam uz Latviju bija palikušas nepilnas divas stundas. (..) Kad sapratām, ka līdz lidostai jābrauc pusotru stundu, iestājās panika,» satraucošo mājupceļu atminējies Reiniks.

 

Amazing world and nature. #EsDomāšuParTevi #comingSoon #France #sunset #cliff #frenchriviera #shooting

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Komentāri (107)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu