Mančestras uzbrukumā ievainotie vecāki atsakās no mediķu palīdzības, lai glābtu bērnus (3)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Starp 59 Mančestras teroraktā ievainotajiem cilvēkiem slimnīcā nogādāti 12 bērni zem 16 gadu vecuma. Bērnu vecāki, kas guvuši ievainojumus Mančestras sprādzienā, atteikušies no medicīniskās palīdzības, lai ārsti vispirms varētu to sniegt ievainotajiem bērniem, vēsta «The Independent». 

Mančestras Karaliskā hospitāļa ārsts atklāja medijiem, ka vecāki atsakās no palīdzības, lai dotu priekšroku bērniem.

Džons Rouzs, Mančestras veselības un sociālās aprūpes biedrības vadītājs, stāsta: «Mančestrai tā bija briesmīga nakts un rīts. Lai gan varējām pieredzēt arī dažus labākos Mančestras un tās iedzīvotāju aspektus. Ir zināms, ka vairākiem cilvēkiem ir ļoti, ļoti nopietni ievainojumi. Viņiem būs nepieciešama intensīvā terapija un slimnīcā nāksies pavadīt ilgu laiku.»

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests atklāj, ka kopumā negadījuma vietā strādāja 60 automašīnas.

«Mančestras uzbrukums ir satriecis mūsu personālu,» sacīts dienesta paziņojumā. «Mūsu darbinieki nerimstoši strādāja visu nakti, lai koordinētu milzīgo pieprasījumu ar 60 mašīnām no šausminošās notikumu vietas pilsētā.»

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu