Kā Rolands Ūdris pavadīja savu 42. dzimšanas dienu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien, 18. maijā, savu 42. dzimšanas dienu svinēja latviešu dziedātājs Rolands Balodis-Ūdris jeb tautā mīļi dēvēts par Ūdrīti – svētkus viņš kopā ar ģimeni pavadīja Ventspilī, sievas Ilonas dzimtas mājās.

«Bija gan torte ar jubilejas brīnumsvecītēm, gan baloni, bet dāvanā no manis - atpūtas krēsls. Svinējām vēlu vakarā, sēdējām dārzā pie ugunskura. Ūdris bija atlaidies jaunajā krēslā, satinies aitādas segā, un vēroja zvaigznes. Tā bija romantika, (..) Viņš tagad ir stilīgs, ar jaunu dzimšanas dienas frizūru - pavisam īsiem matiem,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstīja viņa sieva.

Tāpat viņa izdevumam atklāja, ka Rolands dāvanā saņēmis podiņā iestādītu tomātu un kartupeli, par ko rūpēties.

Jau ziņots, ka Rolandu pagājušā gada sākumā notrieca automašīna. Pēc nelaimīgā notikuma viņš kļuva par pirmās grupas invalīdu.

Četrus mēnešus pavadīja rehabilitācijas centrā, uzveicis depresiju, bet joprojām pārvietojas ratiņkrēslā un tikai ar sievas Ilonas palīdzību cīnās par katru kustību un pašsaprotamu lietu apgūšanu.

Lieldienās mūziķis pat sacerēja savai Ilonai veltītu dzejoli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu