«Stila kaujas»: Melānija Trampa satiek Francijas pirmo lēdiju Bridžitu (182)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ceturtdien, 25. maijā, pirmo reizi tikušās divas pasaulē šobrīd apspriestākās pirmās lēdijas - Francijas prezidenta Emanuela Makrona sieva Bridžita Tronē un ASV prezidenta Donalda Trampa sieva Melānija Trampa.

Bridžita Makrona un Melānija Trampa ceturtdien satikās Briselē notiekošā NATO samita ietvaros. Pirmās lēdijas devās kopīgā ekskursijā pa pazīstamā beļģu mākslinieka Renē Magrita muzeju.

Ārvalstu mediji abu valstu pirmo lēdiju tikšanos jau nodēvējuši par «stila kaujām». Bridžita Tronē ir franču zīmola «Louis Vuitton» piekritēja un arī uz tikšanos viņa ieradās modes nama darinātā kleitā un bēšas krāsas somiņā ar melniem akcentiem, kas tika saskaņota ar augstpapēžu kurpēm.

Savukārt ASV pirmā lēdija Melānija Trampa uz tikšanos ieradās Ullens modes nama darinātā ādas kostīmā bēšos toņos, kā arī čūskādas raksta «Manolo Blahnik» augstpapēžu kurpēs.

Jau ziņots, ka ceturtdien Briselē notika kārtējais NATO samits, kurā pirmo reizi piedalījās jaunais ASV prezidents Donalds Tramps.

Komentāri (182)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu