Foto: Kur medusmēnesi ar jauno vīru bauda Pipa Midltone? (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20 maijā Svētkā Marka baznīcā Berkšīrā jāvārdu viens otram teica Kembridžas hercogienes māsa Pipa Midltone un uzņēmējs Džeimss Metjūss. Ārvalstu mediji ziņo, ka pēc iespaidīgajām kāzām, kuras plaši tika atspoguļotas medijos visā pasaulē, jaunlaulātie devušies brīvdienās uz Franču Polinēziju.

Šonedēļ Pipa Midltone un Džeimss Metjūss devās medusmēnesī uz «The Brando» kūrortu Franču Polinēzijā, kas tā nosaukts par godu leģendārajam Holivudas aktierim Merlonam Brendo.

Brendo 1967. gadā iegādājās privātu salu - Tetjaroa. Tomēr pēc tam, kad aktieris 2004. gadā devās mūžībā, tā kļuva par ekskluzīvu kūrortu, kuru nu jau iecienījušais vairākas pasaules slavenības, lai paslēptos no ziņkārīgajiem.

Salas platība ir tikai seši kvadrātkilometri un to apskalo Klusais okeāns. Tetjaroa kopumā ir 35 villas - Pipa un Džeimss apmetušies vienā no tām.

Ievērojamākā no villām, kas atrodas uz salas, ir 246 kvadrātmetru liela. Pie tās atrodas privāts peldbaseins, tāpēc tā ir arī visdārgākā no visām - 11 tūkstoši ASV dolāru par nakti.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu