Kaspars Bindemanis publicē uzreiz trīs jaunas dziesmas (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mūziķis un dīdžejs Kaspars Bindemanis (45) pēc vairāku gadu muzikālo jaunumu pauzes 26. maijā laida klajā jaunu dziesmu «Apātija» uzreiz trīs versijās, kuras papildinātas ar mūzikas videoklipu.

Dziesmā «Apātija» dzirdami dzejnieka Ojāra Vācieša vārdi – tā iedziedāta arī angļu un spāņu valodās.

«Neskatoties uz to, ka esmu sagatavojis pietiekamu daudzumu saulainu un dzīvespriecīgu dziesmu par mīlestību visās tās formās, pēc rūpīgām pārdomām nolēmu kā pirmo publicēt, ja tā varētu teikt, depresīvāko skaņdarbu no mana ilgi gaidītā albuma, lai kopš starta brīža turpmāk viss virzītos tikai uz augšu. (..)

Tā ir par parādību, kura, kopš cilvēces pirmsākumiem, kā rokas bremze darbojusies pretēji progresam, komunikācijai, jaunradei un apgaismībai - problēma, kuru Platons uzskatīja par visa ļaunuma sakni, bet filmā «Matrix» tā nodēvēta par «mūsu prāta cietumu». (..) Šajā video vēlējos radīt meditatīvu noskaņu, ļaujot klausītājam koncentrēties uz vārdiem un sajūtām,» savu jaun veikumu komentē mākslinieks.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu