Foto: Dubļi, sviedri un triumfs - aizvadīts jau devītais «Stipro skrējiens» (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

«Zelta Zirgs» trasē Ķegumā jau devīto reizi norisinājās viens no lielākajiem tautas sporta notikumiem Latvijā - «Stipro skrējiens». Tajā vairāki tūkstoši dalībnieku gan individuāli, gan komandā savus spēkus, neatlaidību, drosmi, mērķtiecību un gribasspēku pārbaudīja, pārvarot šķēršļus 5, 9 un 12 kilometru distancē, portālu «Apollo» informēja pasākuma rīkotāji.

«Stipro skrējiens» pirmo reizi notika divu dienu garumā – jaunums bija arī «Izlūku skrējiens».

«Ņemot vērā, ka visu fiziskās spējas nav vienlīdzīgas, bet vēlme piedalīties palielinās, «Stipro skrējiena» rīkotāji parūpējušies par jaunu distanci - «Izlūku skrējiens». Piecu kilometru garajā trasē komfortabli jutīsies ikviens, kurš līdz šim nav bijis pārliecināts par dalību «Stipro skrējienā», bet ir pienācis īstais brīdis, lai pārbaudītu savus spēkus,» pastāstījusi skrējiena sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Elīna Grābena.

Tāpat trešo gadu notika «Mazo Stipro skrējiens» - īpaši bērniem no viena līdz 12 gadiem paredzēta trase, kas ietver dažādus interesantus šķēršļus, pār kuriem jārāpjas, zem kuriem jālien un jākāpj pāri. 

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu