Uzņemts romantiskās komēdijas «Love Actually» turpinājums (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Labdarības mērķiem uzņemts īss 2003. gada romantiskās komēdijas «Love Actually» («Tāda ir mīlestība») turpinājums, kurā iespējams apskatīt, kā iemīļoto varoņu dzīves mainījušās 14 gadu laikā.

Ideja par atkalapvienošanos radusies filmas režisoram Ričardam Kērtisam, kurš ir viens no labdarības organizācijas «Comic Relief» un akcijas «Red Nose Day» radītājiem – to mērķis ir palīdzēt bērniem, kuri cieš badu.

Teju 17 minūšu garajā videoklipā redzams, kas noticis mīlas trīsstūrī, kurā iesaistīta Džuljeta (Keira Naitlija), Pīters (Čīvetels Edžiofors) un Marks (Endrjū Linkolns) – izrādās, ka Markam tiešām ir izdevies salaulāties ar vienu no modelēm, kuras viņš filmā bija minējis kā iespējamās dzīvesbiedrenes.

Savukārt Hjū Granta atveidotais Deivids ir salaulājies ar Natāliju (Martini Makkačeoni) un pēc piecu gadu pārtraukuma atkal kļuvis par premjerministru, kā arī joprojām piekopj visnotaļ neparastas deju kustības.

Īsfilmā redzams arī romūziķis Billijs Maks, kurš atkal radījis kaverversiju – šoreiz ZZ Top dziesmai «Gimme All Your Lovin», nomainot pēdējo vārdu uz «Money». Diemžēl, viņa menedžeris sirdstriekas dēļ devies aizsaulē.

Tāpat «Love Actually» turpinājumā piedalījās komiķis Rovans Atkinsons un citi filmas aktieri.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu