Raimonda Paula māsa: Vienmēr saku, ka esmu viņa ēna (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Maestro Raimonda Paula (81) māsa, tekstilmāksliniece Edīte Pauls-Vīgnere, atklājusi, ka jūtas kā viņa ēna. Ar brāli sanāk tikties labi ja reizi gadā – arī sazvanīties nesanāk bieži.

«Pie sevis vienmēr saku, ka esmu viņa ēna. (..) Savu brāli vērtēju ļoti augstu, taču dzīvē satieku reti. Būtībā noraugos uz viņu kā skatītājs - caur televīzijas vai tagad kino ekrānu,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstījusi Edīte.

Tāpat viņa izdevumam atklājusi, ka abiem tomēr ir normālas attiecības, bet katrs iet savu dzīves ceļu.

«Viņa dzīvē virsroku ņēmušas radošās lietas. Pret saviem tuvākajiem cilvēkiem viņam, manuprāt, dažkārt vajadzētu izturēties ar lielāku mīlestību, taču tam viņam gluži fiziski nepietiek laika. Par to, kā to spēj izturēt viņa kundze, vajadzētu rakstīt memuārus. Jo reti ir tādi cilvēki, kas ko tādu spēj. Būdama sieviete, varu pateikt, ka nekad tā nevarētu. Es būtu egoiste, kas gribētu, lai tiek darīts arī tas, ko gribu es,» uzskata maestro māsa.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu