Mēneša horoskops: Jūnijs (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Singing With Light, CC BY-NC-ND 2.0

Jūnija horoskops

AUNS Jūnijā zvaigznes iesaka paplašināt redzesloku, meklēt līdzīgi domājošos. Mēneša sākums piemērots dažāda veida braucieniem, kontaktiem ar ārzemju partneriem. Panākumos lielu lomu spēlēs pacietība, izturība un pašdisciplīna. Mēneša vidū iestāsies patiesi radošs periods. Pieaugs iedvesma uzsākt jaunus projektus, meklēt veidus kā dažādot savu dzīvi, padarīt ikdienu krāšņāku. Svarīgi ieklausīties apkārtējo padomos, it sevišķi, tuvinieku norādēs. Attiecībās ar otro pusīti vēlams būt atvērtākam pret partneri, kā arī atturēties no „ieciršanās” uz savu viedokli. Erotiskajā plānā būsi enerģijas pilns, gatavs dažādiem eksperimentiem, taču parūpējies, lai tie nenonāk pretrunā ar mīļotā vēlmēm. Jūnija izskaņā saasināsies profesionālās ambīcijas, vēlēsies par katru cenu pierādīt, ka esi cienīgs ieņemt augstāku amatu.

VĒRSIS Mēnesis sāksies ļoti dinamiski. Pašam šķitīs, ka tev jābūt vairākās vietās vienlaicīgi, lai tikai visu paspētu. Darba lietās aktuālāks var izrādīties jūnija sākums un pati izskaņa, kad priekšplānā būs ar nekustamo īpašumu, apdrošināšanu, masu medijiem saistītais. Radošajiem Vēršiem daudz ražīgāks var izrādīties jūnija vidus. Mīlas frontē šomēnes tevi sagaida krāšņi piedzīvojumi, ja vien nesāksi sevi apspiest, ierobežot, nomākt ar pārmērīgu paškritiku. Ja esi paredzējis veikt pārmaiņas savā mājoklī, dari to labāk jūnija otrajā nedēļā. Savukārt, ja ir jāpievēršas juridiskajām niansēm, tad to labāk darīt uzreiz pēc Līgo svētkiem. Pieminot Jāņus, tos droši nolemsi svinēt ārpus pilsētas, taču tevi vairāk saistīs ģimeniski Līgo svētki, nevis lieli cilvēku bari.

DVĪŅI Tavā jubilejas mēnesī veiksme stāvēs blakus it visās dzīves jomās. Ja runa ir par darbu, tad zini, ka tev vislabāk padosies organizatoriskās, sabiedriskās, kā arī radošās lietas. Patiesi priecāsies, ja tev tiks uzticēts rīkot vai vadīt svētku pasākumu darba vietas ietvaros. Svarīgākos darbus, tikšanās labāk ieplānot mēneša pirmajā pusē. Parakstot līgumus, nenoslinko un kā nākas iepazīsties ar dokumenta saturu, pārliecinies, ka iepriekš atrunātās nianses ir nostiprinātas juridiski korektā formā. Ja neesi pārliecināts, ka spēj tikt galā paša spēkiem, nekautrējies lūgt zinoša profesionāļa padomu. Jūnija nogale visticamāk atgādinās atvaļinājumu, kurā laiski varēsi baudīt dabu, tīkamu cilvēku sabiedrību. Nav izslēgts, ka iepazīsies ar vairākiem spilgtiem personāžiem, ar kuriem vienos ne tikai radošas ieceres, bet arī līdzīgs dzīves redzējums.

VĒZIS Tev šis mēnesis var iesākties diezgan saspringti. Nāksies risināt finansiāla rakstura jautājumus, kuri prasīs daudz pacietības, nervu. Ja jūti, ka apstākļi sāk palikt pavisam spiedīgi, nedaudz iepauzē, varbūt tu neesi izvēlējies pareizo brīdi, kad sākt jaunus projektus, veikt svarīgas pārrunas. Patīkamu atspaidu darba, materiālajām problēmām sniegs saskanīgās attiecības ar ģimenes locekļiem. Zvaigznes iesaka pavadīt vairāk laika kopā ar savām atvasītēm. Tu no viņām spēsi smelties ne tikai dzīvesprieku, bezrūpīgāku attieksmi pret pasauli, bet arīdzan jaunas idejas, radošu iedvesmu. Saskarsmē ar otro pusīti daudz kas būs atkarīgs no tava noskaņojuma, kurš kopumā būs diezgan mainīgs. Pacenties neskaidroties ar partneri, kad esi uzvilktā stāvoklī, pagaidi, kamēr nomierinies un tad lēnu garu izrunā sasāpējušos jautājumus.

LAUVA Ik pa brīdim būsi neapmierināts ar esošo situāciju un gatavs darīt visu, lai uzlabotu apstākļus. Taču nesteidzies ar rīcību, jūnijā tavs domu gājiens var būt pārsteidzīgs, ambīcijas pārāk sakāpinātas. Labāk pieturēties pie vecajām, labajām pārbaudītajām vērtībām. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem centies pēc iespējas skrupulozāk izklāstīt savus plānus, ieceres, lai pēc tam nav jāšķetina ieviestie pārpratumi, neatrunātās darījumu nianses. Mēneša vidus, tāpat kā izskaņa var iezīmēt pārmaiņas mīlas jomā. Nav izslēgts, ka pašam negaidīti būsi nolēmis uzsākt jaunas attiecības vai jūtami transformēt esošās. Kas būs viennozīmīgi skaidrs, ka tev piemitīs spējas pārliecināt partneri rīkoties pēc taviem ieskatiem, turklāt tu to darīsi bez liekas uzstājības, kritizēšanas. Jāņos būsi nolēmis organizēt kārtīgu svinēšanu, kura vēl ilgi paliks atmiņā.

JAUNAVA Pašā jūnija sākumā tu centīsies nogludināt asumus ar priekšniecību, jo tu skaidri apzināsies, ka saskaņa ar augstākstāvošajiem ir izšķiroša panākumos. Naudas lietās zīmīga var izrādīties mēneša otrā un trešā nedēļa. It visā, kas skar materiālās vērtības, juridiskās formalitātes ieturi sev raksturīgo pedantiskumu, kārtības mīlestību. Iespējams, ļoti vērtīgus padomus var sniegt tuvākie kolēģi. No tavas puses spēja secīgi, sistemātiski strādāt būs viena no galvenajām panākumu atslēgām. Mājas lietās jūnijs iezīmēs saskanīgu, pat nedaudz draisku periodu. Otrā pusīte vēlēsies nedaudz atdzīvināt romantisko aspektu, padarīt erotisko attiecību pusi krāšņāku. Protams, papardes zieda meklēšana tikai veicinās iepriekš minēto. Mēneša izskaņā var aktualizēties ar mājas labiekārtošanu, dažādiem remontdarbiem saistītās lietas.

SVARI Tev vajadzētu nedaudz rūpīgāk plānot savus izdevumus. Iespējams, pēdējā laikā būsi kļuvis pārlieku vieglprātīgs, apmeklējot veikalus, vēloties iepriecināt sevi un pārējos ģimenes locekļus. Mēneša pirmā puse vairāk izcels darba lietas, nepieciešamību veidot jaunus kontaktus. Tā kā neesi uz mutes kritis, ātri vien spēsi atrast vajadzīgās personas, panākt saskaņu, atbalstu no viņu puses. Pielūko, lai sarežģījumi privātajā dzīvē nesāk bremzēt tavu profesionālo veikumu. Pavisam noteikti vajadzētu izvairīties no dienesta romāniem, atturēties no iesaistīšanās darba intrigās, būt godīgam, atklātam pret līdzgaitniekiem. Jūnija otrajā pusē varēsi nedaudz uzelpot, ja vien līdz tam nebūsi ļāvies slinkumam. Mēneša trešajā nedēļā kāds Svaru zīmes pārstāvis var nolemt bildināt savu izredzēto, uzsākt kopdzīvi vai arī nolemt par labu ģimenes pieaugumam.

SKORPIONS Kopumā šomēnes tev nāksies ražīgi pastrādāt, lai sapelnītu naudu, izpildītu ģimenes locekļiem solīto, un pēc tam mierīgu sirdi varētu baudīt Līgo svētkus. Līdz jūnija vidum visticamāk aktualizēsies ar mācībām, pieredzes apmaiņas braucieniem saistītais. Tev var parādīties iespējas smelties zināšanas pie savas darbības joma grandiem. Materiālajā plānā jūnijam vajadzētu būt gana ienesīgam. Katrā ziņā zvaigznes dos iespējas, ja ne obligāti pavairot, tad pavisam noteikti nostabilizēt savus ienākumus. Jūnija otrajā pusē lielā mērā attiecības ar apkārtējiem, jo īpaši augstākstāvošajiem diktēs tavus panākumus. Centies izvairīties no sev dažkārt raksturīgā spītīguma un vēlmes noteikti visu pēc sava prāta. Ieguvēji viennozīmīgi gūs tie Skorpioni, kuri pratīs rast kompromisus, sadzīvot ar diametrāli pretēju uzskatu piekritējiem. Līgo svētku noskaņas veicinās tevī lielisku omu, varbūt pat iedvesmos jaunām biznesa idejām.

STRĒLNIEKS Neskatoties uz to, ka ir pienākusi vasara, siltais laiks, būs vien jāsaņemas un jāstrādā, lai kā arī tu vēlētos atpūsties, paslinkot. Zvaigznes silti neiesaka ņemt liekās brīvdienas, jo pretējā gadījumā tu vari ātri vien nonākt izteiktā laika trūkumā un galu galā nonāksi vēl lielākā stresā, neomā. Jūnija otrajā nedēļā, iespējams, saņemsi jaunu profesionālo informāciju, taču tu nebūsi pārliecināts par tās patiesumu. Dažādas kļūdas, pārpratumi gan no tavas, gan kolēģu, partneru puses traucēs ierasto darbu. Der apzināties, ka naudas un juridisko jautājumu kārtošanai piemērotāka būs mēneša otrā puse. Šomēnes uzsāktās romantiskās attiecības var izrādīties patiesi noturīgas. Lielu nozīmi saskaņas veidošanai ar mīļoto spēlēs kopīgas intereses. Jūnija izskaņā tevi var iepriecināt, kāds neplānots ceļojums.

MEŽĀZIS Arī tev, uzcītīgajam darba rūķim, dažkārt ir ļauts no sirds atpūsties. Jūnijs kā reizi ir gandrīz ideāli piemērots tam! Lieliski, ja arī otrā pusīte var izbrīvēt laiku kaut pavisam nelielam, bet tomēr, kopīgam atvaļinājumam. Ja tomēr esi nolēmis pamatā veltīt laiku darbam, tad zini, ka jūnija pirmās divas nedēļas vairāk piemērotas pārrunām, plānošanai, nevis kāroto lietu uzsākšanai. Ieceru realizēšana labāk sekmēsies mēneša trešajā un ceturtajā nedēļā. Saskarsmē ar ģimenes locekļiem vēlēsies būt atklāts, arī nu viņu puses gribēsi dzirdēt godīgu vērtējumu tevis teiktajam. Kopumā jūnijs ir atbilstošs brīdis, kad censties atrisināt nesaskaņas ģimenes lietās, uzklausīt viens otra pārdzīvojumus, sniegt morālu atbalstu. Pašā mēneša nogalē tavā paziņu lokā var uzrasties ļoti zinoši, interesanti cilvēki, kuri spēs jūtami mainīt tavu pasaules uztveri.

ŪDENSVĪRS Jūnijs tevī akcentēs sabiedrisko pusi. Tev labpatiks atrasties līdzīgi domājuši cilvēku kompānijā, diskutēt ar plašāku sabiedrību par globāliem jautājumiem. Iespējams, ne reizi vien kāpsi uz skatuves, varbūt pat apsvērsi iespējas pievērsties politiskajai darbībai. Zīmīgs mēnesis tiem Ūdensvīriem, kuri saistīti ar žurnālistiku, reklāmas, mārketinga jomu, kā arī zinātnisko darbību. Pilnībā pieļaujams, ka saņemsi vairākus piedāvājumus iesaistīties apjomīgos projektos. Pirms kam piekrist, pārdomā vai tavā rīcībā ir tik daudz brīva laika, resursu, kuri ļautu pilnvērtīgi īstenot uzņemtās saistības. Privātajā dzīvē jūnijs būs mierīgs, harmonisks periods. Attiecībās ar partneri tiks abpusēji cienīta otra brīvības sajūta, ļauts katram rīkoties pēc saviem ieskatiem.

ZIVIS Jūnija pirmajā nedēļā tavs garastāvoklis būs atkarīgs no panākumiem vai satricinājumiem materiālā plānā. Der apzināties, ka lielā mērā tu pats būsi savas laimes kalējs, šoreiz veiksme, blakusapstākļi spēlēs ļoti pakārtotu lomu. Mēneša vidū tev aktualizēsies ģimenes dzīves norises. Nāksies krietni vien nopūlēties, lai īstenotu gan savas, gan tuvinieku vēlmes, taču tu būsi neatlaidīgs, un galu galā panāksi karoto! Darba jomā labāk sekmēsies individuāli darbi. Kopumā mēnesis ražīgāks izvērtīsies radošās jomas pārstāvjiem. Saskarsmē ar kolēģiem brīžiem kļūsi pārmērīgi noslēgts, noslēpumains. Jūnija izskaņā centies vairāk laika atlicināt mīļotajam cilvēkam. Kas zin, varbūt kopīgi variet pievērsties jaunam hobijam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu