Aktrise Emma Vatsone nolēmusi mīļoto bildināt pati (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

27 gadus vecā britu aktrise Emma Vatsone plānojot pati bildināt savu mīļoto vīrieti, 36 gadus veco Viljamu Maku Naitu (William Mack Knight).

Emma Vatsone ir ne tikai veiksmīga aktrise, bet arī sieviešu tiesību aizstāve, kura aktīvi cīnās par to, lai vīrieši un sievietes būtu vienlīdzīgi – viņa uzskata, ka gaidīt mirkli, kad vīrietis bildinās, ir vecmodīgi un sievietes necienīgi.

Vatsone esot atklājusi, ka abi ir gatavi nopietnajām saistībām un viņa jau ir saderināšanās gredzenu meklējumos. Plānotais bildinājums būšot īpaši neparasts un unikāls.

Pāris satiekas jau teju divus gadus. Vatsone ar Naitu uzsāka attiecības 2015. gadā pēc šķiršanās ar britu regbija spēlētāju Metjū Dženniju (Matthew Janney).

Kā zināms, Vatsone pasaulē vislabāk pazīstama ar dalību «Harija Potera» sāgas filmās, bet arī pēc tās noslēguma viņai izdevies izveidot visai veiksmīgu karjeru, piedaloties tādās filmās kā, piemēram, «Beauty and the Beast» («Skaistule un briesmonis»), «The Circle» («Sfēra»), «This Is the End» («Gals klāt!»), «The Bling Ring» («Izredzētie») un «The Perks of Being a Wallflower» («Privilēģijas būt vienam»).

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu