«Foo Fighters» jaunajā mūzikas video pārtop par pensionāriem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Foo Fighters» 1. jūnijā prezentēja jaunu dziesmu un mūzikas video, kuru režisējis grupas solists Deivs Grols (Dave Grohl). «Esiet sveicināti rokenrola revolūcijā,» savu veikumu komentējis Deivs.

Jau 21. jūnijā «Foo Fighters» koncertēs Lucavsalā. Priekšnesums Daugavas krastā būs kulta grupas vienīgā uzstāšanās Baltijas valstīs. Šova īpašie viesi būs Eiropas lielāko festivālu galvenās skatuves cienīgi mākslinieki - populārā britu grupa «Biffy Clyro» un atzītais ASV un Lielbritānijas duets «The Kills».

Slavenā Glastonberijas un Roskildes festivāla “hedlaineri” šogad būs tieši «Foo Fighters». Starp Eiropas slavenākā festivāla galvenajiem māksliniekiem paziņoti arī «Biffy Clyro», kuri arī kāps uz skatuves Rīgā - tieši pirms «Foo Fighters».

Kā zināms, «Foo Fighters» vairāk nekā 20 gadus ilgās karjeras laikā pārliecinoši nostiprinājušies rokmūzikas virsotnē, kļūstot par vienu no labākajām koncertgrupām pasaulē. Grupas kontā ir 11 prestižās «Grammy» balvas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu