Lielbritānijas lielākās partijas aptur priekšvēlēšanu kampaņas (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Pēc Londonā sestdienas vakarā notikušā terorakta Lielbritānijas premjerministres Terēzas Mejas vadītā Konservatīvā partija un opozīcijā esošā Leiboristu partija apturējušas priekšvēlēšanu kampaņas pirms 8.jūnijā gaidāmajām parlamenta vēlēšanām.

Konservatīvie paziņoja, ka svētdien kampaņa ir apturēta. Arī leiboristi paziņoja, ka līdz svētdienas vakaram nekādi kampaņas pasākumi nenotiks.

Leiboristu partija skaidroja, ka šāds lēmums pieņemts pēc konsultācijām ar citām partijām un aiz cieņas pret teroraktā cietušajiem.

Kā ziņots, Lielbritānijas galvaspilsētas Londonas centrā sestdienas vakarā notika divi terorisma incidenti, kuros nogalināti seši cilvēki un gandrīz 50 ievainoti. Policija nošāvusi trīs uzbrucējus, svētdien paziņoja Londonas policija.

Uzbrukuma sākumā uz Londonas tilta mikroautobuss sabrauca gājējus. Pēc tam no mikroautobusa izlēca trīs vīrieši, kas iebruka tirgū «Borough Market» šī tilta dienvidu galā un tur sadūra cilvēkus.

Londonas policija uzskata, ka ir nošāvusi visus uzbrucējus, kas bija uzvilkuši spridzekļu vestu imitācijas.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu