Bindemanis pēc vēlēšanām Rīgā sagaida streikus, mītiņus un demonstrācijas (96)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Mūziķis un dīdžejs Kaspars Bindemanis (45) ir sašutis par Rīgas pašvaldību vēlēšanu rezultātiem un paziņojis, ka tautai būtu jāķeras pie drastiskas rīcības.

raksta mākslinieks

Jau ziņots, kas pašreizējam Rīgas domes vadošajam politiskajam spēkam «Saskaņa»/«Gods kalpot Rīgai» («Saskaņa»/GKR) pašvaldību vēlēšanās izdevies iegūt vairākumu balsu (50,85%), vienlaikus tas galvaspilsētas domē ir zaudējis septiņus mandātus, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotie dati.

Rīgas domē kopā ar «Saskaņu»/GKR ievēlēti politiskie spēki no vēl četriem sarakstiem - Latvijas Reģionu apvienības (LRA) un «Latvijas attīstībai» (LA) apvienotā saraksta, kas saņēmis 13,66% vēlētāju atbalstu, Jaunās konservatīvās partijas (JKP) ar 13,41% vēlētāju atbalstu, nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) ar 9,24% atbalstu un «Vienotības» ar 6,26% atbalstu.

Komentāri (96)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu