Avoti: Vienam no Londonas teroristiem bijuši Īrijā izsniegti dokumenti (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vienam no teroristiem, kas sestdien sarīkoja uzbrukumu Londonā, bijusi Īrijā izdota personas apliecība, raksta Lielbritānijas medijs «The Independent», atsaucoties uz informācijas avotiem Īrijas tiesībsargājošajās institūcijās.

Kā pavēstījuši avoti, Īrijā izdotais dokuments pie vīrieša atrasts pēc tam, kad viņu nošāva policija, ziņo Īrijas raidsabiedrība RTE.

Kā ziņots, Londonas centrā sestdienas vakarā notika divi terorisma incidenti, kuros tika nogalināti septiņi cilvēki un 48 ievainoti.

Uzbrukuma sākumā uz Londonas tilta mikroautobuss sabrauca gājējus. Pēc tam no mikroautobusa izlēca trīs vīrieši, kas iebruka tirgū «Borough Market» šī tilta dienvidu galā un tur sadūra cilvēkus, vēstīja LETA.

Teroraktus sarīkoja trīs uzbrucēji. Viņus nošāva policija.

Atbildību par šo uzbrukumu uzņēmās džihādistu grupējums «Islāma valsts».

RTE ziņo, ka minētais uzbrucējs, kurš 27 gadus vecs marokānis. Viņš iepriekš esot dzīvojis Īrijā, bet vēlāk pārcēlies uz dzīvi Londonā.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu