Keitija Perija Mančestras koncertā uzstājās kleitā ar cietušo fotogrāfijām (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Svētdien, 4. jūnijā, Lielbritānijas pilsētā Mančestrā norisinājās labdarības koncerts teroraktā cietušo piemiņai. Pasākumā uzstājās vairāki pasaulē populāri mūziķi, tai skaitā amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (Katy Perry), kura uz skatuves kāpa kleitā ar notikumā cietušo cilvēku fotogrāfijām.

Par godu labdarības koncertam dziedātāja Keitija Perija bija tērpusies baltas krāsas kleitā ar izgriezumiem, kuros bija redzamas Mančestras teroraktā cietušo fotogrāfijas.

Mūziķe koncerta laikā izpildīja savu 2012. gada hitu «Part of Me», kā arī dziesmu «Roar».

Perijas īpašo kleitu pamanījuši arī sociālo tīklu lietotāji, kuri vēsta, ka ir ļoti aizkustinātu par šādu žestu.

Ārvalstu mediji ziņo, ka mūziķes Arianas Grandes (Ariana Grande) komandai labdarības koncerta laikā izdevās savākt vairāk nekā desmit miljoni britu mārciņu (11,5 miljoni eiro).

Jau ziņots, ka 22.maija vakarā Mančestras Arēnā Arianas Grandes koncerta izskaņā nograndis sprādziens, nogalinot 22 cilvēkus un ievainojot vairākus desmitus koncerta apmeklētājus.

Grande pēc notikušā terorakta paziņojusi, ka pārtrauc savu Eiropas turneju.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu