Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Video: Kailās Zemenes skrējiens mačā pret Portugāli (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

2004. gada 4. septembrī Pasaules futbola čempionāta kvalifikācijas spēles laikā starp Latviju un Portugāli uz laukuma izskrēja puskaila meitene, kura uz mūžiem iemantoja slavu ar pseidonīmu Zemene. 

Liene Buldure, kura toreiz bija tikko kā sasniegusi pilngadību, tērpusies vien sarkanās biksītēs, laukumā izskrēja futbola spēles 54. minūtē.

Drošības sargi reaģēja uz kailo meiteni vien tad, kad viņa uz laukuma bija pavadījusi gandrīz veselu minūti.

Skrējienu ilgu laiku pirms futbola mača organizēja Artūrs Mednis, bijušo apvienību «Jaffa Riga» un «BadDog» vadītājs, ar domu, lai jaunā meitene iegūtu plašāku atpazīstamību muzikālajā šovā «Talantu fabrika».

Spēlē noslēdzās par labu Portugāles izlasei, jo tieši pēc Zemenes skrējiena Latvijas pretinieku komanda guva divus vārtus.

Ir pagājuši gandrīz 13 gadi kopš Lienes «zvaigžņu stundas,» bet tagad par 1985. gadā dzimušās sievietes gaitām nekas vairs nav zināms.

Piektdien, 9. jūnijā, «Skonto» stadionā Latvija atkal tiekas ar Portugāles valstsvienību, lai mērotos spēkiem futbola mačā. Ja Zemene ieplānojusi atgriešanos Latvijas sabiedrības krējuma rindās, iespējams, šī viņai ir labākā iespēja par sevi atgādināt.

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu