Režisores Balčus mazmeita atklāj, kā bija piedalīties filmā par «Titāniku» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Režisores Ditas Balčus mazmeita, aktrises Egijas Silāres meita Marta Marija Silāre pastāstījusi, ka viņai ļoti paticis piedalīties dokumentālajā filmā par leģendāro «Titāniku», un pašlaik viņa apsver kļūt par aktrisi.

«Pirmo reizi filmējos, kad biju tikai četrus gadus veca. (..) Devos uz filmas provēm, kur man bija jātēlo, ka guļu, taču es patiešām aizmigu. Kad pamodos, man tika paziņots, ka esmu tikusi pie savas lomas. Tā bija maza lomiņa, taču man tik un tā bija milzīgs prieks piedalīties,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāja 4. klases skolniece.

Tāpat viņa izdevumam pastāstīja, ka paralēli mācībām spēlē čellu un klavieres, kā arī apmeklē baleta nodarbības, taču vēlētos uzsākt nodarbības arī teātra pulciņā: «Mana mamma ir aktrise Egija Silāre, un arī es nākotnē gribētu kļūt par aktrisi. Zinu, ko tas nozīmē. Man patīk tas, ko dara mamma. Mani labākie draugi ir pieaugušie, un viņi visi apgrozās teātrī.»

Lielbritānijas, Kanādas un Latvijas kopīgi veidotajā dokumentālajā filmā «Inside the Titanic» tika inscenēti 1912. gada notikumi, kad pasaulē lielākais pasažieru tvaikonis sadūrās ar aisbergu un nogrima. Filma tika demonstrēta «The Discovery Channel», «Pro Sieben» un «BBC Worldwide».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu