«Saskaņa» neatklāj, vai atbalstītu Truksni Jūrmalas mēra amatā (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) ir pašai jāizlemj, vai tā mēra amatam Jūrmalā virzīs Gati Truksni (ZZS) vai kādu citu, aģentūrai LETA pauda «Saskaņas» Jūrmalas saraksta līderis Ņikita Ņikiforovs.

«Saskaņa» šodien tikās ar ZZS un mēģināja saprast, cik tuvas ir pozīcijas par prioritātēm un galvenajiem Jūrmalas attīstības virzieniem.

Jautāts, vai «Saskaņa» atbalsta Truksni vai kādu citu mēra amatā, Ņikiforovs norādīja, ka šis jautājums šodien nebija dienaskārtībā, un tas esot jālemj ZZS.

«Mēs uzskatām, ka tā ir ZZS izšķiršanās, kuru viņi virza. Vajadzētu skaidrību šajā jautājumā, un, kamēr tādas nav, mēs runājam par prioritātēm un darāmajiem darbiem,» pauda Ņikiforovs.

Jau ziņots, ka ZZS Jūrmalā koalīcijas veidošanai uzrunājusi «Saskaņu» un nacionālo apvienību «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK). Nacionālā apvienība paudusi, ka sadarbotos ar ZZS ar noteikumu, ka par mēru netiktu virzīts Truksnis.

Savukārt ceturtais domē ievēlētais politiskais spēks partiju apvienība «Tev, Jūrmalai»/Jaunā konservatīvā partija paudusi, ka vēlas sadarboties ar VL-TB/LNNK, kā arī ar atsevišķiem ZZS pārstāvjiem.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu