Kroplis, vajag pa seju sadot: Ušakova atbalstītāji draud Rešetinam (693)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Dailes teātra aktieris un režisors Intars Rešetins neilgi pirms pašvaldību vēlēšanām «sacēla vētru» sociālajos tīklos ar aicinājumu doties uz vēlēšanām, lai kopīgiem spēkiem mainītu esošo varu Rīgas pašvaldībā.

Rešetins sociālajā tīklā «Facebook» publiskoja ierakstu, kurā pauda savu politisko nostāju, sakot, «Vai tiešām mūs apmierina, ka galvaspilsētu vada Maskavas roka?».

Pēc tam Rešetins savus aroda biedrus, kuri ir Nila Ušakova atbalstītāji un reklamētāji, lūdza izdzēst savu telefona numuru no kontaktiem, sakot, ka jebkāda veida piedalīšanās Krievijas varas rīkotajos pasākumos ir solis tuvāk, lai ievēlētu konkrētus politiķus un citiem parādītu, ka tā ir vērtība.

«Es neticu, ka šiem māksliniekiem - «Prāta vētrai», Busulim un citiem -, ir vienalga, kas notiek ar valsti. Parasti arguments ir - lielais tirgus, «Krievijā nopelnīto naudiņu tērēju Latvijā, iegūst ekonomika». Bet tā nauda ir asiņaina! Es nevarētu sadzīvot ar tādu naudu,» savu nostāju izdevumam «Ir» pauda Rešetins.

Tagad, kad vēlēšanas ir beigušās un Rīgā aizvien vadošais politiskais spēks ir «Saskaņa,» Rešetins izdevumam atzinis, ka, lai gan cer uz spēcīgu opozīciju, viņš tomēr jūtas vīlies.

«Kāpēc mēs pieļaujam, ka politikā - gan pašvaldību, gan Saeimas līmenī - nonāk cilvēki, kuriem nav svarīga valsts? (..) Aiz netaisnības, goda trūkuma, ko redzu politikā, man gribas vemt,» atklāts ir Dailes teātra aktieris.

Tāpat Rešetins saņēmis cilvēku atzinību un atbalstu par pausto nostāju, bet tikpat daudz cilvēku aktieri iekļāvuši «melnajā sarakstā,» draudot aktierim sociālajos tīklos.

«Pats Nils mani nobloķējis «Facebook,» lai nevaru viņam iebilst. (..) Saņēmu no politiķa atbalstītājiem rupjības un draudus. Kroplis, vajag pa seju sadot un līdzīgus. Pēc vēlēšanām sauca par lūzeri,» atzīst Rešetins.

Komentāri (693)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu