«Prāta vētras» dalībnieki lustējas gastrobāra atklāšanas ballītē (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 7. jūnijā, tirdzniecības centrā «Galerija Centrs»  apmeklētājiem tika atklāta jauna vieta –  «Gastrobārs Jūlijs PUMPURS». 

Atklāšanas svinībās piedalījās gastrobāra saimnieka, pavāra Jūlija Pumpura un īpašnieka Dāvja Auškāpa draugi, tai skaitā, grupas «Prāta vētra» dalībnieki Kaspars Roga un Jānis Jubalts.

Par pasākuma raitu norisi rūpējās Arvis Zēmanis, ar mūziku piepildītu atmosfēru radīja «Elvi Soulsystems», savukārt bārmeņu Rūdolfa Milzarāja un Viestura Kirmuškas gatavotais punšs remdēja darbdienas sagurumu.

Gastrobāra, kura īpašnieks ir Dāvis Auškāps, ēdienkarte piedāvā dabīgu, nesamākslotu Eiropas virtuvi.

«Jūlijs Pumpurs ir šīs vietas iedvesmotājs, te ir vieta, kur satikties. Es cenšos veidot tādu restorāna vidi un konceptu, kas man pašam iet pie sirds, cerot, ka arī citiem tas patiks un radīs prieku. Mēs ar Jūliju uzņemam viesus pie sevis mājās,» gastrobāra atklāšanas svinībās teica tā īpašnieks Dāvis Auškāps.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu