Dženiferas Lopesas mīļotā vīrieša bijusī paziņo, ka viņš krāpj dziedātāju (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātājas Dženiferas Lopesas (47) jaunais mīļotais vīrietis, beisbola spēlētājs Alekss Rodrigess (Alex Rodriguez) jeb «A-Rod» (41), vien dažus mēnešus pēc paziņojuma par abu attiecībām apsūdzēts neuzticībā.

Slavenību tenku portāls TMZ ziņo, ka sportista bijusī draudzene, 34 gadus vecā Lorēna Hantere (Lauren Hunter), sākotnēji draudējusi sportistam publiskot erotiska rakstura īsziņas, kuras viņš it kā Lorēnai sūtījis, esot attiecībās ar Lopesu – par klusēšanu viņa pieprasījusi 600 tūkstošus dolāru.

Tā kā Rodrigess nav piekritis šādam darījumam, viņa ar šo informāciju vērsusies pie tabloīdiem.

Kā zināms, dziesminieces pēdējās oficiāli apstiprinātās attiecības bija ar dejotāju Kasperu Smārtu (Casper Smart), ar kuru viņa tikās no 2011. līdz 2016. gadam.

Lopesa, kura no iepriekšējās laulības ar vīru Marku Antoniju audzina dvīņus Maksu un Emmiju, pašlaik redzama telekanāla NBC seriālā «Shades of Blue».

Viņa pasaulē pazīstama arī ar dalību tādās filmās kā «Ice Age» («Ledus Laikmets»), «The Boy Next Door» («Kaimiņu puisis»), «What to Expect When You're Expecting» («Kas gaidāms, kad gaidāms bērns »), «The Back-up Plan» («Rezerves plāns»), «Monster-in-Law» («Vīramāte vellamāte ») un citās.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu