Latviešu tenisistes Ostapenko spēli vērojis arī Hjū Grānts (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sipa USA/ Vida Press

Aļona Ostapenko savā 20. dzimšanas dienā ceturtdien, 8. jūnijā, sasniedza Francijas atklātā tenisa čempionāta finālu, dodot vēsturisku panākumu Latvijas sportam. Sieviešu vienspēļu turnīra pusfināla mačā Ostapenko ar rezultātu 7-6 (7:4), 3-6, 6-3 apspēlēja Tīmea Bačinski no Šveices – abu cīņo no tribīnēm vēroja arī angļu aktieris Hjū Grānts.

56 gadus vecais Grānts ir liels tenisa fans un regulāri redzams šī sportaveida svarīgākajās spēlēs. Šoreiz aktieris VIP ložā bija redzams kopā ar savu 35 gadus veco draudzeni Annu Eberšteinu (Anna Eberstein).

Jau ziņots, ka sestdien, 10. jūnijā, par uzvaru Francijas atklātā čempionāta finālmačā Ostapenko cīnīsies ar rumāņu tenisisti Simonu Halepu (25).

Ostapenko ar Halepu līdz šim nekad nav tikusies. «Viņa ir daudz jaunāka par mani. Protams, ka viņai nav, ko zaudēt,» par Latvijas sportisti teica viņas sestdienas pretiniece. «Tomēr es finālā reizi jau esmu spēlējusi un biju tuvu uzvarai. Ja šoreiz tas notiks, būs lieliski. Ja nē, man būs daudz gadu priekšā, lai strādātu un spēlētu citos finālos.»

Fināls notiks sestdien un, visticamāk, sāksies plkst. 16. To tiešraidē varēs vērot Latvijas Televīzijas 7. kanālā.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu