Ušakova bijusī sieva par Nilu: Viņš ir mans labākais draugs (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas mēra bijusī sieva Jeļena Ušakova pat pēc šķiršanās joprojām ir labās attiecībās ar Nilu. Viņa jutusi līdzi Ušakovam pašvaldību vēlēšanu laikā un pievienojusies bijušajam arī rezultātu gaidīšanas pasākumā.

Jeļena, kuras laulība ar Nilu Ušakovu izjuka 2014. gadā, atzinusi, ka abi joprojām uztur siltas un draudzīgas attiecības.

«Nils ir foršs, un viņš ir mans labākais draugs. Un tā būs vienmēr! Tā tas ir. Mēs esam kā dvīņi, kas viens bez otra nevar,» izdevumam «Vakara Ziņas» atklājusi Ļena.

Šobrīd jaunā sieviete ir attiecībās ar fotogrāfu un režisoru Dmitriju, kurš dzīvo Beļģijā. Paralēli regulārajai braukāšanai uz ārzemēm, viņa ir saimniece Spīķeru kafejnīcā «Dali» un pilda sabiedrisko attiecību konsultantes pienākumus Rīgas brīvostas pārvaldē.

Jeļena bija Rīgas domes mēra otrā sieva - abi gredzenus mija 2010. gadā. Tagad Ušakovs ir precējies ar Ivetu Strautiņu-Ušakovu, kura ir Rīgas domes biroja vadītāja. Abu laulībā pasaulē nācis dēls Toms.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu