Irānā saistībā ar trešdienas uzbrukumiem aizturētas vēl astoņas personas (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Irānas varasiestādes aizturējušas astoņas personas, kas tiek turētas aizdomās par dalību grupējumā «Islāma valsts», kas uzņēmās atbildību par nesenajiem uzbrukumiem Irānas parlamentam un ajatollas Homeini mauzolejam, ziņo valsts aģentūra IRNA.

Kā ziņots, trešdien vienlaicīgos uzbrukumus parlamentam un Islāma Republikas dibinātāja ajatollas Homeini mauzolejam tika nogalināti 17 cilvēki – divi apsargi, desmit valdības iestāžu darbinieki un pieci civilisti.

52 cilvēki šajos uzbrukumos guva ievainojumus.

Ceturtdien varasiestādes paziņoja, ka uzbrucēji bijuši Irānas pilsoņi un ka aizturētas sešas personas, kas tiek turētas aizdomās par līdzdalību noziegumā.

Piektdien Iekšlietu ministrija paziņoja, ka Teherānā un kurdu apdzīvotajos valsts rietumu apgabalos aizturēta jau 41 viena persona, kas, kā apgalvo varasiestādes, esot iesaistītas «Islāma valsts» vietējo šūniņu sakaru, apgādes un operāciju nodrošināšanā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu