Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Tūkstošiem kailu velosipēdistu Lielbritānijā aicina ievērot viņu tiesības (68)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Tūkstošiem velosipēdistu no visas pasaules šajā nedēļas nogalē Lielbritānijā piedalās pasaules pliko velosipēdistu braucienā, lai vērstu uzmanību velosipēdistu nozīmei un tiesībām uz ceļa. Pasākuma «dreskods» – pēc iespējas vairāk kailuma, ziņo izdevums «Dailymail».

Pasākums sākās piektdienas vakarā Mančestrā, savukārt sestdienas pēcpusdienā pasākumam pievienojās Londonas kailie velosipēdisti, bet svētdien kārta būs Braitonai.

Pasākuma dalībnieki tiek rosināti ne tikai atkailināties, bet arī nokrāsot savus ķermeņus un aprakstīt tos ar saukļiem, kas propagandē velosipēdistu kultūru.

Kāds velosipēdists Mančestrā sev uz muguras bija uzrakstījis «trausls», kāds cits bija uzvilcis mugurā milzīgu piepūšamo globusu, bet vēl kāds apzīmējis savu ķermeni ar dzeltenām un melnām svītrām, lai līdzinātos darba bitei, kas ir Mančestras simbols, un izrādītu cieņu Mančestras teroraktā bojāgājušajiem.

Beka Warena no Stretfordas, kura uz pasākumu ieradusies kopā ar draugiem teica: «Es šajā braucienā piedalos gandrīz katru gadu. Šogad mēs gribējās nokrāsoties kā Mančestras bites, lai izrādītu cieņu Mančestras teroraktā bojagājušajiem. Bites arī ir svarīgas mūsu eksistencei.»

Pasākuma organizētāji atklāja, ka satraukties par pārmērīgo kailumu nav nepieciešams, jo Lielbritānijā publiska atkailināšanās, kas nevienu neaizvaino un neaizskars pieņemtās ētikas normas, nav aizliegta.

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu